Så väljer du hemligt nummer i din Samsung mobiltelefon

Annonsering

Samsung mobiltelefon

Samsung mobiltelefon

Vill du kunna ringa någon utan att den personen ska kunna se vem det är som ringer? Då har du kommit till rätt artikel. Vi kommer att gå igenom hur du snabbt och enkelt kan ändra inställningen i din Samsung mobiltelefon så att ditt mobilnummer döljs / blir hemligt och inte syns hos den du ringer till.

Vi har använt oss av Galaxy S3 i denna utbildning men samma procedur gäller troligtvis för de flesta nyare Samsung mobilerna.

 1. Tryck på ”Telefon” ikonen i startsidan.
 2. Tryck på ”inställnings”touch knappen till vänster om ”hem” knappen.
 3. Nu kommer det fram en meny längst ner på skärmen och här väljer du ”Samtalsinställningar”.
 4. Scrolla ner och välj ”Ytterligare inställningar”
 5. Tryck på ”Dölj ID” och här kan du nu välja mellan ”Dölj nummer” och ”Visa nummer”. Väljer du ”Dölj nummer” kommer den du ringer till inte att kunna se vem det är som ringer och ditt mobilnummer är nu hemligt.

Jag hoppas att du har fått nytta av denna utbildning och skriv gärna en kommentar om du har något annat sätt som kanske är enklare eller snabbare för att visa hemligt mobilnummer i din Samsung mobiltelefon.

Om Daniel (78 Articles)
Jag har alltid varit intresserad av många olika saker men mitt största intresse måste nog vara ekonomi, elektronik och hälsa. Jag startade GratisUtbildning.se i mitten av 2013 som en sida där alla kan dela med sig och läsa gratis utbildningar. Jag kommer att arbeta hårt med att skriva bra utbildningar, recept samt hjälpa andra att skriva åt oss.

2 Kommentarer på Så väljer du hemligt nummer i din Samsung mobiltelefon

 1. Gäller detta även när man ringer utomlands?

 2. Hej. BRA tips för de som ej visste. Jag googlade på ”Genväg till Dölj nummer i Samsung Android?” och hamnade hos dig. Jag använder detta förfarande ofta då jag vill vara tydlig om att det är jag för mina närmaste som har mitt hemliga nummer och som gärna inte svarar på Okända. Om jag ringer butiker, myndigheter mm och Okända vill jag värna mig integritet. DET BLIR EN HIMLA MASSA Knappande. Tror Du det finns ett enklare sätt? Ibland är det ju bråttom och jag drar mig för att ringa då jag ibland glömt sista inställningen om VISNING eller DOLD.
  Ha det Gott
  Och varmt tack om Du finner en lösning 🙂
  DominiQue

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Genom att du fortsätter använda denna hemsida tillåter du användandet av cookies på denna hemsida. mer information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close